با اشتباه زدن رمز آیفون چه می شود؟

اشتباه زدن رمز گوشی آیفون چه می شود؟

با اشتباه زدن رمز آیفون چه می شود؟

3.7/5 - (3 امتیاز)

اشتباه زدن رمز گوشی آیفون چه می شود؟ سوالی که  برای برخی از کاربران آیفون پیش می آید این است که اگر چندین بار به اشتباه رمز آیفون را وارد کنیم، چه عواقبی به دنبال خواهد داشت؟ همان طوری که برای وارد شدن به وب سایت های اینترنتی باید رمز عبوری جهت شناسایی وارد کنیم؛ آیفون نیز نیاز به رمز عبوری دارد تا مانع از ورود هر فرد و دسترسی آن به اطلاعات شما شود. در واقع این رمز عبور مانند سپر عمل می کند و مانع از ورود غیر مجاز خواهد شد.

رمز عبور در آیفون از اهمیت ویژه ای برخوردار است و شما باید در یادگیری آن، بسیار دقیق عمل کنید چرا که با فراموش کردن رمز عبور، امکان دسترسی و استفاده از آیفون حتی برای شما نیز مقدور نخواهد بود. در این مقاله قصد داریم بدانیم که با اشتباه زدن رمز گوشی آیفون چه می شود؟ بنابراین با ما همراه باشید.

 

با اشتباه زدن رمز آیفون چه می شود؟

اگر رمز عبور مجددا به صورت اشتباه تایپ شود، مدت زمان اندکی شاهد قفل شدن آیفون خواهیم بود که اگر بعد از گذشت این زمان کوتاه، اگر مجدد رمز های اشتباه را تایپ کنید، آیفون شما غیر فعال خواهد شد. غیر فعال شدن آیفون تا زمانی طول می کشد که به نرم افزار آیتونز متصل شوید.

تنظیمات دستی دیگری در گوشی موبایل آیفون وجود دارد که اگر شما از قبل آن را فعال کرده باشید، تمام داده های تلفن همراه را حذف خواهد کرد؛ این قابلیت در مواردی مفید است که مثلا شما نخواهید که در صورت دزدیده شدن آیفونتان، اطلاعات گوشی در اختیار شخص دیگری قرار بگیرد.

 

غیر فعال شدن آیفون چه مواردی را رقم می زند؟ 

زمانی که پیام iPhone is Disabled را مشاهده کردید، یعنی شش بار تلاش شما برای وارد کردن رمز عبور، ناموفق بوده است و آیفون در حالت غیر فعال قرار می گیرد. زمانی که گوشی موبایل شما غیر فعال شد، دیگر نه اجازه دسترسی به داده ها و نه اجازه استفاده از امکانات را به شما نخواهد داد.

اگر به قسمت انتهایی پیام دقت کنید، مدت زمانی که آیفون قفل می شود را نمایش می دهد؛ همچنین زمان سنجی وجود دارد که زمان باقی مانده تا امکان ورود یک تلاش دیگر برای رمز عبور را نشان می دهد؛ چنانچه کاربر بعد از گذشت این زمان و مقدور شدن ورود رمز عبور باز هم رمز را به صورت اشتباه وارد کند، باید دستگاه را به نرم افزار آیتونز متصل نماید.

 

غیر فعال شدن آیفون چه مواردی را رقم می زند؟

 

حذف خودکار داده ها چگونه فعال می شود و چه عملکردی دارد؟

هنگامی که وارد Passcode Lock یا همان تنظیمات قفل رمز عبور وارد شوید گزینه ای را خواهید دید که در توضیحات آن نوشته شده است پس از 10 بار تلاش ناموفق برای ورود رمز عبور، داده های تلفن همراه حذف شوند. این آپشن به صورت پیش فرض فعال نیست و شما باید نسبت به فعال سازی آن، در صورت تمایل اقدام نمایید.

از لحاظ امنیتی، این گزینه مانع از دسترسی فرد دیگری به غیر از خودتان به داده های تلفن همراه می شود و امکانات امنیتی ویژه ای را فراهم می سازد اما ممکن است برای کاربری پیش بیاید که رمز عبور خود را فراموش کند. در این صورت، ممکن است تمام اطلاعات خود را از دست برود.

ممکن است شما پیش خود بگویید که این کاربر از فعال کردن این گزینه خاص مطلع است، پس رمز عبور را 10 بار به صورت اشتباه وارد نمی کند! بله اما باید این را نیز در نظر بگیرید که مثلا کودکتان مشغول بازی باشد و کاملا نا آگاهانه بیش از ۱۰ بار رمز عبور را اشتباه بزند، آنگاه اطلاعات شما به فراموشی سپرده خواهد شد.

 

مسیر فعال سازی این گزینه طبق آدرس زیر است:

  • Setting
  • General
  • Passcode Lock
  • Erase Data

 

بازیابی آیفون از طریق آیتونز به چه صورت است؟

هنگامی که چندین بار رمز عبور غیر صحیح را تایپ کردید، پیامی دریافت خواهید کرد که از شما می خواهد آیفون را به آیتونز اتصال دهید. در صورت استفاده از آیتونز برای همگام سازی داده ها، می توانید اتصال بین گوشی و کامپیوتر را برقرار نمایید و بعد از اتصال نرم افزار آیتونز را به اجرا در آورید.

با کلیک راست روی آیفون مورد نظر، بین دستگاه هایی که در محیط آیتونز متصل شده اند، گزینه ای به نام Backup مشاهده خواهید کرد که با انتخاب آن، پشتیبان گیری آغاز می شود. بعد از اتمام پشتیبان گیری باید حتما گزینه Restore را انتخاب کنید.

اما اگر آیفون شما با نرم افزار آیتونز همگام نشده باشد، اول باید گوشی را خاموش کنید و پس از آن، کابل USB را به کامپیوتر اتصال دهید و در ادامه آیتونز را به اجرا در آورید. همزمان با فشردن و نگه داشتن دکمه Home در آیفون، آن را به کابل USB وصل کنید و تا جایی دکمه Home را نگه دارید که جمله Connect to iTunes را ببینید؛ در ادامه با انتخاب گزینه OK و بعد Restore عملیات را به انجام برسانید‌.

 

Find My iPhone چه ویژگی هایی دارد؟

در صورت استفاده از نرم افزار Find My iPhone به جای iTunes ، بازیابی آیفون از طریق وب سایت آی کلاود انجام می شود. وقتی به حساب کاربری در آی کلاود وارد می شوید، آیفون مورد نظر را در بخش Devices انتخاب کنید و بعد گزینه Erase iPhone را لمس نمایید. بعد از ورود اپل آیدی، Erase را بزنید. بعد از اتصال بعدی به اینترنت، پاکسازی انجام می پذیرد که یعنی بازگشت به تنظیمات کارخانه و از بین رفتن رمز عبور؛ که در این روش تمام داده ها و محتواها حذف خواهند شد.

 

اشتباه زدن رمز آیفون

 

پشتیبان گیری از داده ها به چه صورت است؟

در نهایت اگر رمز عبور خود را به خاطر نسپارید، با حذف داده ها مواجه خواهید شد پس چه بهتر که همواره از iTunes یا iCloud از داده ها پشتیبان گیری به عمل آورید تا زمانی که داده های آیفون حذف می شوند، بتوانید اپلیکیشن ها، فایل های چند رسانه ای و دیگر داده ها را بازیابی نمایید. اگر این فعالیت را انجام ندادید، جای نگرانی نیست و امکان دسترسی به اپلیکیشن هایی که خریداری کرده بودید، از طریق آیتونز وجود دارد.

 

جمع بندی مقاله اشتباه زدن رمز آیفون

توصیه می کنیم حتما رمز عبور مناسبی را برای گوشی آیفون خود انتخاب کنید تا این مشکل برایتان به وجود نیاید. همچنین اگر تجربه ای در خصوص اشتباه زدن رمز آیفون دارید با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.